DSC0
Ventilatie, verlichting en automatisering in opfokstal, Muntendam

Ventilatie, verlichting en automatisering in opfokstal, Muntendam

In Muntendam is de tweede bio opfokstal gerealiseerd. Deze stal lijkt in uitvoering sterk op de stal die wij in 2017 al uitrustten met agrotechniek. Ook in deze tweede stal installeerden wij ventilatie, verlichting en automatisering.

De mechanische ventilatie door nokventilatoren met daaronder automatische smoorunits en meetwaaiers, maakt een zeer nauwkeurige klimaatregeling mogelijk. Zo kan de ventilatie ver genoeg worden teruggeschroefd voor bijvoorbeeld kleine kuikens van 40 gram.

De ventilatie en andere processen zijn volledig geautomatiseerd middels een Stienen pluimveecomputer PL9400. De computerapparatuur is verbonden met Stienen FarmConnect, waardoor we op een gemakkelijke wijze ondersteuning op afstand kunnen bieden. Bij de zijwandventilatie plaatsen we bovendien een uitloopsysteem met afspanbaar gaas.


Geleverde diensten
DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er ├ęcht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL HR