MMK boon agro web
Stalverlichting

Stalverlichting

Ledverlichting en tl voor elke stalVerlichting bepaalt natuurlijk mede het klimaat in een stal. Omdat we de goede gezondheid en groei van (jong)vee ook bij Boon techniek essentieel vinden, kiezen we ook hier alleen voor adviezen en oplossingen die ├ęcht werken. Maak kennis met onze mogelijkheden voor led- en tl-verlichting.
 MMK boon agro web

Prolucent LED

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige LED verlichting. De mogelijkheid om te dimmen, maakt dat u de verlichting op een zo effici├źnt mogelijke manier kunt instellen. Ledverlichting is een aantrekkelijke oplossing in elke stal. Onze ledlampen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren.

Onze waterdichte LED buizen hebben een lichtspreiding van 360 graden. LED verlichting is een optie als vervanging voor spaarlampen of rood-witte PL-verlichting.

Belangrijke aspecten waar stalverlichting aan moet voldoen:

- Energiezuinig

- Water- en stofdicht

- Lange levensduur

- Dimbaar

- Bestand tegen dampen zoals ammoniak

WhatsApp Image 0 0 0 at

Led Highbay

We bieden ook prijsvriendelijke pendelarmaturen aan. Deze verlichting heeft een brede lichtstraal van 120 graden waardoor het licht goed verdeeld wordt bij een hoger plafond. Deze armaturen komen in aanmerking voor de EnergieInvesteringsAftrek, inclusief de kosten voor montage en andere benodigde materialen. Verlichting kenmerkt zich door een hoog rendement, mooi lichtbeeld en armaturen zijn goed dimbaar. In vergelijking met natrium lampen of metaal halide armaturen geeft dit een besparing van 50-70%.

Lamp
Kippenstal ledverlichting

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL HR