DJI 0
Ventilatie en elektra in nieuwe biologische leghennen stal

Ventilatie en elektra in nieuwe biologische leghennen stal

In Zeijen hebben wij meegewerkt aan de nieuwbouw en verlenging van biologische leghennen stallen. Ventilatie gaat door middel van een warmtewisselaar in combinatie met nok- en lengteventilatoren en inlaatventielen.

Bij de wintergarten is gekozen voor gaas boven de uitloopopening.

Alle processen in deze stallen worden gestuurd door middel van een pluimveecomputer van Stienen. Alle bediening vind op één en dezelfde plek plaats.

DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er écht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL0 HR 0