[www
Ventilatie, elektra en zonnepanelen in pluimveebedrijf, Woudrichem

Ventilatie, elektra en zonnepanelen in pluimveebedrijf, Woudrichem

In Woudrichem begon de familie Scherff in 2019 een modern vleeskuikenbedrijf op een nieuwe locatie. Wij hebben hier de ventilatie, elektra en zon PV installaties mogen verzorgen. De keuze viel op Scan Air inlaatventielen met Venturi, GlassLux hoogfrequent hangende armaturen, geïntegreerde warmtewisselaar besturing en een Zon PV installatie.


DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er ├ęcht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL0 HR 0