pla000 bewerkt
Omgebouwde vrije uitloopstal firma Maas

Omgebouwde vrije uitloopstal firma Maas

Bij de firma Maas hebben wij in de opgebouwde vrije uitloopstal de ventilatie, het elektra en de verlichting mogen realiseren. 

Deze stal bied plaats aan ruim 35.000 vrije uitloop hennen, heeft een overdekte uitloop met Scan Air luchtinlaatventielen die de gehele stal bereiken. 

In de nok van de stal bevinden zich een daglichtstraat en nokventilatoren. Wanneer het extreem warm wordt zitten er in de achterwand van de stal ook ventilatoren die ingeschakeld kunnen worden. 

Aansturing van de stal middels een Stienen klimaatcomputer. 

DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er ├ęcht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL0 HR 0