0  000 n
Energieopslag bij een varkensbedrijf in Noord Holland

Energieopslag bij een varkensbedrijf in Noord Holland

In het Noord-Hollandse Obdam hebben wij een Kiwatt installatie mogen realiseren bij een varkensbedrijf. 

Een installatie met 360kWh opslag en 100kW omvormers. Dit jaar extra voordelig door hoge energieinvesteringsaftrek en versnelde afschrijving. Nette opstelling volgens de eisen van de verzekeraar.

De klant is ook zeer tevreden: "𝘞𝘪𝘫 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘪𝘦𝘰𝘱𝘴𝘭𝘢𝘨, 𝘻𝘪𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘬𝘦𝘶𝘳𝘪𝘨 𝘶𝘪𝘵 , 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘵𝘪𝘨𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨, 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘪𝘦 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫𝘨𝘦𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵: 𝘣𝘦𝘥𝘢𝘯𝘬𝘵, 𝘸𝘪𝘫 𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘯𝘶 𝘰𝘱 𝘥𝘦 zon"

DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er écht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL0 HR 0