00 daf b d ddfeda
Energieopslag

Energieopslag

Eigen energie opslaan.

Elektriciteit is een toenemende kostenpost op bedrijven. Met energie opslag wordt dit een verdienmodel. Opslag kan gebruikt worden om ’s nachts zonder net te kunnen draaien, zodat de zonnepanelen het hele verbruik kunnen afdekken. Andere toepassing is handel in energie, waar je met uitgekiende software gebruik kunt maken van de onbalans op het net. Neem contact met ons op om te kijken wat voor toepassing voor uw bedrijf interessant is en wat er aan subsidies beschikbaar is.
Opstelvoorbeeld 00kWh

Stabieler energie gebruiken

Deze batterij kan uw opslagsysteem worden: opgewekte energie die overdag niet wordt gebruikt kan 's avonds of 's nachts ingezet worden. Hierdoor is het inkopen van dure energie verleden tijd. Zowel grote als kleine apparaten kunnen energie uit de batterij verkrijgen waardoor je direct zult besparen op energiekosten.

Zodra de zon ondergaat, en de zonnepanelen niet voldoende stroom meer leveren voor de apparaten, weet de Kiwatt-batterij automatisch dat hij moet ontladen richting de elektrische apparaten. Het energieverbruik is bepalend voor de gewenste opslagcapaciteit van de batterij. Wij helpen je graag bij het informeren over en aanschaffen van deze batterij.

WhatsApp Image 0 0 at

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL HR