DSC000
Ventilatie en elektra Biermans in kalverenstal, Geel

Ventilatie en elektra Biermans in kalverenstal, Geel

Voor Biermans in het Belgische Geel realiseerden wij eind 2017 een ventilatiesysteem inclusief elektra in een nieuw gebouwde kalverenstal voor ruim 800 dieren. Wij installeerden inlaatventielen met lichtramen met behulp van een Scan-Air licht/lucht straat. De inlaatventielen worden met een zomer- en winterklep gestuurd. Een Stienen klimaatcomputer stuurt het hele proces aan.

DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er ├ęcht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL0 HR 0