0
Uitloopschuiven bij het Nederlands Pluimveemuseum

Uitloopschuiven bij het Nederlands Pluimveemuseum

Het Nederlands Pluimveemuseum in Barneveld heeft het museum uitgebreid met dagverblijven voor diverse soorten pluimvee. Voor de uitloop van de dieren mochten we in samenwerking met Scan Air het uitloopsysteem regelen. Deze schuiven zijn nog niet eerder in deze kleine maat gemaakt. Aan de buitenkant van de uitloop zijn zichtstroken gemaakt in combinatie met windbreekgaas. In koude dagen kan het gaas afgesloten worden met een transparant oprolsysteem. 

Geleverde diensten
DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er ├ęcht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL0 HR 0