Octalarm Touch alarmmelder LoggedOUT
Regels voor alarmsysteem in stallen verscherpt!

Regels voor alarmsysteem in stallen verscherpt!

Sinds 1 juli 2023 zijn er een aantal eisen voor alarmering in stallen toegevoegd aan de bestaande ‘Regeling houders van dieren’ van de overheid.

De wijzigingen zijn er gekomen door een aantal incidenten die geleid hebben tot veel dode dieren, met name door verstikking. De aanpassingen hebben gevolgen voor de toe te passen alarmmelders in bestaande stallen en in nieuw te bouwen stallen. 

Geleverde diensten

  Alarmmelders die WEL voldoen aan de gestelde eisen:

  • De Touch lijn: Octalarm-Touch en Octalarm-Touch Pro

  • De redundante versie van de Octalarm-IP (versies met 2 verbindingen voor het alarmeren). Dit zijn de versies waarbij het type eindigt op PG (waarbij P voor PSTN staat, oftewel analoge lijn, en G voor GSM staat). LET OP: de redundantie van deze melders is, door wijzigingen in de telecomnetwerken, nog maar tot april 2025 gegarandeerd.

  Alarmmelders die NIET voldoen aan de gestelde eisen:

  • De Octalarm-T serie: T1, T2, T4, T8, T16

  • Alle Octalarm-IP B-lijn versies

  • Alle Octalarm-IP A-lijn versies met maar 1 verbinding. Dit zijn de versies waarbij het type eindigt op PE of GE

  DJI 0 boon agro web

  Waarom Boon Techniek

  Solide

  Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

  Betrouwbaar

  Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

  Flexibel

  Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

  Vooruitstrevend

  Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

  No-nonsense

  Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er écht verstand van hebben.

  Ook een maat in techniek nodig?

  Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

  MMK IMGL0 HR 0