[www
Gevelventilatie (harmonicasysteem en schuifgordijn)

Gevelventilatie (harmonicasysteem en schuifgordijn)

Bij de familie Van de Berg plaatsten we in 2014 twee harmonicasystemen met trekdraad. Aan de korte zijde zijn de systemen geplaatst in een kilgoot. Voor deze vorm van zijwandventilatie is dat ideaal; onderaan de opening is dan namelijk geen enkele vorm van montage nodig.

De harmonicasystemen zijn handbediend vanuit de stal. Daarnaast hebben we hier ook een schuifgordijn opgehangen. Bij beide systemen is gekozen voor bastex daylight green als doek.


DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er ├ęcht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL HR