[www
Gevelventilatie en uitloopschuiven in pluimveebedrijf, Mariënberg

Gevelventilatie en uitloopschuiven in pluimveebedrijf, Mariënberg

Voor een pluimveebedrijf monteerden wij gevelventilatie en uitloopschuiven.


Bij pluimveehouderij Wessels in Mariënberg hebben we bijdrage geleverd aan de ombouw van scharrelbedrijf naar 1-ster beter leven. Drie etagestallen zijn voorzien van wintertuin inclusief uitloopschuiven, zichtstrook en windbreekgaas. De zichtstrook van 50cm hoog is afspanbaar en daarmee zeer windvast.

Alles voldoet aan de kwaliteitseisen van de dierenbescherming en de KAT.


Geleverde diensten
DJI 0 boon agro web

Waarom Boon Techniek

Solide

Wij komen met structurele oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. We kiezen niet voor de snelle weg, maar voor stevige agrosystemen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

Klanten kunnen vertrouwen op onze goede en eerlijke adviezen, producten en diensten. Ze kunnen er ook op vertrouwen dat wij elke afspraak nakomen.

Flexibel

Wij passen ons aan elke situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor agrariërs en staan altijd klaar om een stap extra te zetten.

Vooruitstrevend

Onze producten ontwikkelen we door op basis van vragen uit de markt en veranderende wet- en regelgeving. We lopen voorop in innovatie.

No-nonsense

Wij zijn er voor onze klanten. Zij kunnen rekenen op snelle en duidelijke antwoorden van vakmensen die er écht verstand van hebben.

Ook een maat in techniek nodig?

Persoonlijk contact, dat hebben wij ook graag. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan van aanpak voor uw bedrijf. 

MMK IMGL HR